Kwaliteitsgarantie

CE / KOMO

ce-komoCE-markering is een merkteken dat inmiddels op een groot aantal industriële producten moet worden aangebracht.

Het aantal producten waarop CE-markering van toepassing is, zal nog verder uitgebreid worden. Ook op kunststof ramen en deuren is dit verplicht vanaf 2010.

Europese productnorm en de CE testresultaten van GEALAN:

Profielen

Een plus voor bouwdiepte en mogelijkheden.
Combinatie van de modernste profieltechnologie en de hoogste eisen van de Nederlandse markt. Zachte contouren en smalle aanzichtbreedtes leiden tot optisch evenwicht en bevallige proporties. Technisch blijft met het verdiept profiel geen wens onvervuld. Bouwdiepte, kamervorming en detailconstructies voldoen aan alle verwachtingen betreffende geluid- en thermische isolatie, statica en inbraakpreventie.

Voor informatie over alle profielen bekijkt u onze folder »

Het slanke profielsysteem voor alle toepassingen.
De klassieker onder de kunststof kozijnsystemen met de voordelen van de modernste profieltechnologie:
- 74 mm. bouwdiepte
- 5-kamer-systeem

Voor informatie over alle profielen bekijkt u onze folder »

Het rechte profiel voor kozijnen in hout-optiek.
De allernieuwste profielserie is het blok profiel. Dit innovatieve systeem voor de Nederlandse markt is een aanvulling op het verdiepte profiel. Het blokprofiel geeft nog meer keuzemogelijkheden in esthetische uitstraling door de rechte kubus-vorm.

Voor informatie over alle profielen bekijkt u onze folder »

Moderne techniek met een klassieke uitstraling.
Van Joolingen biedt met het kubusvormige blok profiel de oplossing voor renovatie van authentieke verticale schuiframen met de voordelen van kunststof. Bovendien oogt het kozijn door het verspringend bovenlicht als een origineel houten schuifraam en voldoet aan de laatste technische eisen.

Voor informatie over alle profielen bekijkt u onze folder »

onderhoud

Service en Onderhoud

Kunststof kozijnen en materialen zijn tegenwoordig in steeds meer variatie te verkrijgen, zodat er uiteindelijk voor ieder wat wils is. Maar voornamelijk zijn kunststof kozijnen erg gebruiks- en vooral onderhoudsvriendelijk. Het is een sterk en degelijk materiaal dat makkelijk schoon te maken is.

Echter, ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen en daarom is een goed en professioneel onderhoud onmisbaar om de levensduur van uw kunststof kozijnen te verlengen.
Wij zouden u dan ook graag ons service en onderhoudscontract willen presenteren. Als u bij ons een service en onderhoudscontract afsluit, bent u gegarandeerd van controle en evt. herstelling op:

  • Hang- en sluitwerk
  • Draaiende delen
  • Raam en deur rubbers
  • Ventilatieroosters
  • Kozijnaansluitingen (van binnenuit)

Zie de bijlage voor een uitgebreide beschrijving van het te bieden onderhoud.

Onderhoudscontract