Gevelbekleding

  • Gevelbekleding
  • gevelbekleding2
  • gevelbekleding3
  • gevelbekleding5
  • gevelbekleding
  • gevelbekleding1
  • Gevelbekleding

Gevelbekleding

Uit oude materialen nieuwe en duurzame producten maken, dat is het uitgangspunt waarop de Keralit gevelpanelen zijn ontwikkeld. De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecycled kunststof. De toplaag van de panelen wordt gevormd door Renolit, dat een uitstekende reputatie heeft van bestendigheid en kleurechtheid. Het KOMO-attest onderstreept de bijzondere kwaliteit van Keralit.

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat zo op het oog hetzelfde is als hout. Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. Bovendien blijft Keralit jarenlang sterk en fraai zonder ook maar het geringste onderhoud. Nooit meer verven dus. Ook dat spaart het milieu. En dan praten we nog niet over het werk en de kosten die u zich bespaart.

Kunststof gevelpanelen zijn op zich niet nieuw. Het gladde oppervlak mist in veel gevallen de warme uitstraling van hout. Keralit gevelpanelen zijn echter niet van echt hout te onderscheiden. De producten hebben een natuurgetrouwe houtstructuur en zijn eveneens verkrijgbaar in allerlei RAL-kleuren. Precies alsof het geschilderde of gebeitste houtdelen zijn. Daarbij is Keralit kleurecht en ongevoelig voor schimmels, bacteriƫn en andere rottingsprocessen. En zal het nooit kromtrekken, hoe vochtig of warm de omstandigheden ook zijn. Vandaar dat u maar liefst 10 jaar garantie krijgt.

Naast het sponningdeel van 143 mm dat al jarenlang succesvol op de markt is, heeft Keralit ook 2 andere soorten sponningdelen op de markt. Het bredere sponningdeel van 190 mm en het potdeksel paneel van 177 mm.

Bekijk de Keralit-brochure voor meer informatie.